|

Dubai i hedh në bërllog super makinat! (FOTO)

lajme-makian_6_743745518Ndërsa pjesa tjetër e botës është duke i ruajtur me fanatizëm makinat luksoze, Dubai përballet me problemin e kundërt. Në një bilanc financiar të viteve 2009-2011, Dubai u përball me një rënie ekonomike si në pjesën tjetër të botës. Njerëzit të cilët kishin aksione në industri, si pasuri të patundshme humbën miliarda dollarë dhe u zhytën në borxhe. Shumica e tyre u larguan nga vendi, ndërsa lanë makinat luksoze në aeroporte.

Makina si, Mercedes, Ferrari, Enzo, Range Rover, Porsche apo edhe DeLorean DMC-12 u hodhën jashtë si mbeturina. Këto që shikoni në fotografi janë disa prej tyre. Janë mbuluar me pluhur nga kalimi i kohës, dhe ju mund të krijoni një ide se kur janë përdorur për herë të fundit.

Shkruaje nje koment

Më poshtë, mund të KOMENTONI në lidhje me artikullin.

You must be logged in to post a comment Login

Recently Commented